kontorlokaler-lolland-falster.dk: Kontor på Lolland Falster

Kontor på Lolland Falster

Om Lolland-falster:

Betegnelsen, Lolland-Falster, dækker over de to danske øer Lolland og Falster. Førhen blev Lolland-Falster kaldt for ”Smålandene”, men denne betegnelse er nu som udgangspunkt afløst i daglig tale med undtagelse af området, Smålandsfarvandet, hvor begrebet fortsat benyttes.
Øerne Lolland og Falster er adskilt af Guldborgsund med Lolland mod vest og Falster mod øst.

Indtil inddelingen af Danmark i 1200-tallet, hørte Lolland-Falster sammen med Fyn og det var ikke før i 1970, at Lolland-Falster blev sat i forbindelse med Sjælland. Tilhørsforholdet til Fyn afspejles fortsat i områdets dialekt.

Blandt de største attraktioner beliggende på Lolland-Falster er bl.a. at nævne: Lalandia, Det nye Fuglsang Kunstmuseum, Knuthenborg Park og Safari samt Middelaldercenteret.

Erhvervslokaler på Lolland-falster

Markedet for udlejning og salg af erhvervslokaler på Lolland-Falster er gennemskueligt. Der findes en række store og små erhvervsmæglere som kan bistå med udlejning og salg af erhvervslokaler, og der findes flere portaler der gør det let at få overblik over, hvilke erhvervslokaler, der er ledige lige her og nu.
Er du på udkig efter erhvervslokaler eller har du ønsker om at igangsætte udlejning/salg af dit erhvervslokale, så skriv en mail til en af Danmarks førende portaler inden for erhvervsudlejning på:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også følge nogle af de links vi har samlet i højre side.

 

Links om Lolland-Falster

 

 

 

Om Lolland Falster på Wikipedia

Kort over Lolland Falster

 

 

 

 

 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.